Trappist
Välkomna på en dag i ölets tecken!
Vi har skapat en speciell upplevelse med 10 st Trappistöl där ni kommer både prova samt avnjuta dem till den anpassade menyn för kvällen.
Ni kommer bli guidade i öl världen av vår Chefssommelier Marcel Visser.
Trappistöl tillverkas på ett kloster eller under överseende av Trappistmunkar.
Inkomsterna från försäljningen av öl används för att täcka munkarnas levnadskostnader och klostrets underhåll samt till social välgörenhet.
En härlig ölsort med mycket smak samt utmärkt som matöl.
Provningen består av:
Zundert Trippel, Trappistbrouwerij de Kievit, Nederländerna.
Chimay Tripel, Abbaye de Scourmont, Belgien.
Rochefort Trippel Extra, Abbaye N.D. de Saint Remy, Belgien.
Cardeña Tripel, Monastario de San Pedro de Cardeña Burgos, Spanien.
Till middagen serverar vi följande:
Aperitif:
Westmalle Trappist Extra, Brouwerij der Trappisten van Westmalle, Belgien
Förrätt:
Biere Ambré, Abbaye de Mont des Cats, Belgien
Varmrätt:
Tynt Meadow Abby Dubbel, Mount St Bernard Abbey, England.
Orval Trappist Ale, Orval Kloster, Belgien.
Ost:
La Trappel Quadruppel , Abdij O.L.V. Koningshoeven, Nederländerna
Dessert:
Westvleteren 12, Abdij Sint Sixtus, Belgien
I paketet ingår:
Gästgivaregårdens kafferep dukas upp i salongerna kl 14.30-15.45
Trappist Ölprovning kl 16.00
Aperitif kl 18.30
Gemensam fyrarätters middag kl 19.00 inkl ölpaket/vinpaket
Logi i vald rumstyp
På morgonen därpå serveras frukostbuffé i restaurangen.
Pris från 2885 kr/person